ГлавнаяСтихиЛирикаПейзажная → ЛИПЕНЬ...

ЛИПЕНЬ...

18 июля 2021 - Орест Мищанчук
article496508.jpg
Липень вабить думками грайливими,
Серце рветься на море завжди,
То накриє нас темними зливами,
То спекотно пече без води.

Ще недавно ходили пригнічені
І посили у бога тепла,
Зараз спекою дні покалічені,
Ніч притулку для сну не знайшла.

Прохолодні напої нам маряться,
Пити можем і ночі, і дні,
Всі в домах і на вулицях паряться,
Спокій тільки знаходять в тіні.

Змінить липень жару прохолодою,
Сонце буде не так припікать,
Ми засяємо свіжою вродою,
Та добра будем знову чекать...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0496508

от 18 июля 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0496508 выдан для произведения: Липень вабить думками грайливими,
Серце рветься на море завжди,
То накриє нас темними зливами,
То спекотно пече без води.

Ще недавно ходили пригнічені
І посили у бога тепла,
Зараз спекою дні покалічені,
Ніч притулку для сну не знайшла.

Прохолодні напої нам маряться,
Пити можем і ночі, і дні,
Всі в домах і на вулицях паряться,
Спокій тільки знаходять в тіні.

Змінить липень жару прохолодою,
Сонце буде не так припікать,
Ми засяємо свіжою вродою,
Та добра будем знову чекать...
 
Рейтинг: +4 197 просмотров
Комментарии (2)
Марта Шаула # 7 августа 2021 в 18:03 0
Орест дорогий! Спасибі за чудовий вірш!
Мені дуже сподобався!
Спека дуже пригнічила нас,
Кожин день й час ждемо
необхідного дощу, щоб
Полив землю всю!!!
super-5
Орест Мищанчук # 20 августа 2021 в 11:27 0
spasibo=9