ЗАВИСЛА НІЧ...

26 июля 2021 - Орест Мищанчук
article496779.jpg
Зависла ніч, дріма на огорожі,
А спогади минулого тремтять,
Зникають дні, один на другий схожі,,
Збираються роками і летять...

Минуле нас чомусь не відпускає,
Все в пам'яті роками зберегли,
Майбутнє уже більше не лякає,
Бо більше пережили, ніж могли.

Ночами знову спогади тривожать,
Болючих втрат душевну гіркоту,
Та новий день дбайливо допоможе
І висушить подушки мокроту.

 Але засвітить знову ранком сонце,
Розтане ніч в засмученій тиші,
Закине щиро промені в віконце
І посмішка засвітиться в душі....



 

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0496779

от 26 июля 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0496779 выдан для произведения: Зависла ніч, дріма на огорожі,
А спогади минулого тремтять,
Зникають дні, один на другий схожі,,
Збираються роками і летять...

Минуле нас чомусь не відпускає,
Все в пам'яті роками зберегли,
Майбутнє уже більше не лякає,
Бо більше пережили, ніж могли.

Ночами знову спогади тривожать,
Болючих втрат душевну гіркоту,
Та новий день дбайливо допоможе
І висушить подушки мокроту.

 Але засвітить знову ранком сонце,
Розтане ніч в засмученій тиші,
Закине щиро промені в віконце
І посмішка засвітиться в душі....



 
 
Рейтинг: +3 179 просмотров
Комментарии (2)
Марта Шаула # 18 августа 2021 в 17:37 0
Да,Орест!Відчуваю з Вами теж саме:
Минуле все бентежить душу!
а життя вже на ісході...
Будемо жити, як зможемо,
Як тільки Бог поможе!!!
live-7
Орест Мищанчук # 20 августа 2021 в 11:26 0
spasibo=9