ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → У КОЖНОГО ІЗ НАС СВОЯ ДОРОГА...

У КОЖНОГО ІЗ НАС СВОЯ ДОРОГА...

30 ноября 2021 - Орест Мищанчук
article500885.jpg
У кожного із нас своя дорога,
Ми мріємо завжди про вищий клас,
Чекає кожен милості від бога,
Та заповіді божі не для нас.

Не гріх для блага трошечки збрехати,
Брехню спокійно можем пережить,
Воліємо принести все до хати,
Що десь без варти доброї лежить.

Закони всі існують для держави,
Не спішимо виконувати їх,
Порушуємо часом для забави,
А іноді за гроші,то не гріх.

На виборах всіх кращих вибираєм,
Які в майбутнє наш народ ведуть,
Вони чомусь завжди,чому-не знаєм,
Крадуть і брешуть,брешуть і крадуть.

У кожного із нас своя дорога,
Ми все,що буде,мусим пережить,
Та не чекайте милості від бога,
По заповідям божим треба жить...

 

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0500885

от 30 ноября 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0500885 выдан для произведения: У кожного із нас своя дорога,
Ми мріємо завжди про вищий клас,
Чекає кожен милості від бога,
Та заповіді божі не для нас.

Не гріх для блага трошечки збрехати,
Брехню спокійно можем пережить,
Воліємо принести все до хати,
Що десь без варти доброї лежить.

Закони всі існують для держави,
Не спішимо виконувати їх,
Порушуємо часом для забави,
А іноді за гроші,то не гріх.

На виборах всіх кращих вибираєм,
Які в майбутнє наш народ ведуть,
Вони чомусь завжди,чому-не знаєм,
Крадуть і брешуть,брешуть і крадуть.

У кожного із нас своя дорога,
Ми все,що буде,мусим пережить,
Та не чекайте милості від бога,
По заповідям божим треба жить...

 
 
Рейтинг: +3 152 просмотра
Комментарии (2)
Марта Шаула # 8 декабря 2021 в 17:32 0
Орест доргий!підписуюсь під кожнимм словом!
Велике спасибо!!! Дуже вдячна!!!
Орест Мищанчук # 11 декабря 2021 в 13:47 0
spasibo=9