Не забувай

9 ноября 2012 - Саша Берест

Ліниво світло,
Пробиваєтся із-за штори
Мінливий вітер перебиває стогін
Ранкову посмішку
Відчуваю в поцілунку
...і таку лунку, і щиру
Як ніколи...
Вже чверть
Скоріш мене вдягни
Чи дай змогу, самій
Ти тримай, як нікого
І нікому про мене не кажи
Ми зустрінемось..??
-Так, згодом!
Не забувай, дзвони... 

© Copyright: Саша Берест, 2012

Регистрационный номер №0091456

от 9 ноября 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0091456 выдан для произведения:

Ліниво світло,
Пробиваєтся із-за штори
Мінливий вітер перебиває стогін
Ранкову посмішку
Відчуваю в поцілунку
...і таку лунку, і щиру
Як ніколи...
Вже чверть
Скоріш мене вдягни
Чи дай змогу, самій
Ти тримай, як нікого
І нікому про мене не кажи
Ми зустрінемось..??
-Так, згодом!
Не забувай, дзвони... 

 
Рейтинг: +2 853 просмотра
Комментарии (1)
Валентина Егоровна Серёдкина # 27 февраля 2013 в 20:35 +1
soln buket7 tort3
Доброго времени, Саша!
Очень проникновенное произведение...
Живая Душа просит, молитвенно, понимания...
С Наступлением Весны Вас!
С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ!
Благодарю за гостеприимство и уют...
С уважением, ВАлентина... 38