*****

27 декабря 2011 - Светлана Абакумова

Чи знав ти,що звуки стихають?

Чи памятав,що час все летить?

Ти тільки лиш славу кохаєш,

вона ж посміхнулась на мить.


Для тебе захмарилось сонце...

Скажи,що ти впав у пітьму:

розради шукав ти у голці

і в пляшці топив ти журбу.


Та зай,що надія жадана

почує ще твої пісні

і хтось для єдиних - коханих

твої прочитає вірші

© Copyright: Светлана Абакумова, 2011

Регистрационный номер №0009472

от 27 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0009472 выдан для произведения:

Чи знав ти,що звуки стихають?

Чи памятав,що час все летить?

Ти тільки лиш славу кохаєш,

вона ж посміхнулась на мить.


Для тебе захмарилось сонце...

Скажи,що ти впав у пітьму:

розради шукав ти у голці

і в пляшці топив ти журбу.


Та зай,що надія жадана

почує ще твої пісні

і хтось для єдиних - коханих

твої прочитає вірші

 
Рейтинг: 0 454 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!