ГлавнаяСтихиЛирикаСтихи про весну → А З ВІКОНЦЯ ЗАПАХЛО ВЕСНОЮ...

А З ВІКОНЦЯ ЗАПАХЛО ВЕСНОЮ...

11 февраля 2022 - Орест Мищанчук
article503582.jpg

А з віконця запахло весною,
Посміхаюсь в душі кожну мить,
Бо прощаюсь з зимою сумною,
Від очікувань серце щемить...

Десь пропали сніги і морози,
Та розвіялись білі дими,
По віконцю стікають мов сльози
Ці прощальні краплини зими.

Та природа уже оживає,
Все міняє за кілька годин,
А в душі хвилювання триває,
Дуже хочеться добрих новин.

Щоб весна до нас з миром вернулась,
Щоб на сході не лилася кров,
Без хвороби вона посміхнулась,
Панували добро і любов...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2022

Регистрационный номер №0503582

от 11 февраля 2022

[Скрыть] Регистрационный номер 0503582 выдан для произведения:
А з віконця запахло весною,
Посміхаюсь в душі кожну мить,
Бо прощаюсь з зимою сумною,
Від очікувань серце щемить...

Десь пропали сніги і морози,
Та розвіялись білі дими,
По віконцю стікають мов сльози
Ці прощальні краплини зими.

Та природа уже оживає,
Все міняє за кілька годин,
А в душі хвилювання триває,
Дуже хочеться добрих новин.

Щоб весна до нас з миром вернулась,
Щоб на сході не лилася кров,
Без хвороби вона посміхнулась,
Панували добро і любов...
 
Рейтинг: +3 167 просмотров
Комментарии (3)
Марта Шаула # 16 февраля 2022 в 18:46 0
Дорогий Орест! Щиро дякую за чудесний твір!
Очикуемо мирну весну!
"Щоб весна до нас з миром вернулась,
Щоб на сході не лилася кров,
Без хвороби вона посміхнулась,
Панували добро і любов..."
І вам від души того бажаю!!!
Орест Мищанчук # 17 февраля 2022 в 11:22 0
Blestyashchij-buket
Наталия Суханова # 28 мая 2022 в 15:05 0
Все минеться, та зникне примара,
Вже під сонцем вируе Весна...
Хай розквітнуть барвисті бульвари
Та любов всіх додому верта!
cvety-tebe